Direct naar de inhoud van deze pagina

Vragen bij BUUV

 • Profielfoto van Jose

  Puzzeluitleen

  Geplaatst door Jose
  Ik ben in het bezit van meerdere puzzels van 1000st en meer. Het puzzelen is heel ontspannen, vind ik, maar nieuwe puzzels zijn duur. Daarom ben ik een puzzeluitleen gestart. U kunt geheel vrijblijven... Lees meer
 • Profielfoto van Silvia

  Gezellig iets drinken +

  Geplaatst door Silvia
  Gezellig iets drinken en/of een korte wandeling. Wanneer: de 3de zondagmiddag van de maand. De volgende keer is dus 19 januari 2020 Voor wie alleen gezellig iets wil drinken. Vanaf 15:00 uur ver... Lees meer
 • Tip: meer kans op een match? Ontvang per e-mail passende vragen!

  Registreren
 • Profielfoto van Ingrid

  Vriendinnen gezocht

  Geplaatst door Ingrid
  Ik zoek leuke en gezellige vriendinnen om mee te winkelen, thee of koffie te drinken, lekker kletsen. Ik ben zelf 56 jaar Lees meer
 • Profielfoto van Silvia

  Vriendinnen gezocht

  Geplaatst door Silvia
  Ik zoek VRIENDINNEN d.m.v. gezellige activiteiten, vaak op ZONDAGMIDDAG. Om circa 1x per maand met elkaar afspreken. En iets leuks met elkaar te gaan doen. Leeftijd tussen de circa 40-65jr. Ik he... Lees meer
 • Profielfoto van Conny

  Gezelschap

  Geplaatst door Conny namens Client
  Client is rolstoelafhankelijk Het belangrijkste is de klik Vroeger veel gevist Dus graag iemand die vist of als hobby vissen heeft Dhr rookt 1x per mnd om te beginnen gewoon een bakkie koffie Na... Lees meer
 • Profielfoto van Leyla

  Helpen kast in elkaar zetten

  Geplaatst door Leyla
  Mijn naam is Leyla. Ik zoek iemand die mij kan helpen met een kledingkast in elkaar zetten en mijn slaapkamer helpen opruimen. Ik heb niemand in mijn omgeving die mij daarbij zou kunnen of willen help... Lees meer
1 2 Volgende