Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Jasmijn

  Aanbod van Jasmijn

  Geplaatst door Jasmijn
  Het is niet altijd mogelijk om alles zelf te doen en dat hoeft ook helemaal niet, samen kan je veel meer dan alleen. Ik zou graag willen helpen waar nodig, ondersteuning bieden op gebieden waar het al... Lees meer
 • Profielfoto van Sabrina

  Aanbod van Sabrina

  Geplaatst door Sabrina
  Ik heb zelf vrij weinig te doen, omdat ik geen contacturen op mijn studie heb en mijn bijbaantjes weg zijn gevallen. Stilzitten kan ik niet zo goed, dus ik zou graag mensen willen helpen! Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 413 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Oguzhan

  Aanbod van Oguzhan

  Geplaatst door Oguzhan
  Ik volg een studie Social work aan de Haagse Hogeschool en loop stage Bij Gemiva-svg groep. door deze tijden ligt alles op hold en wil ik alles kunnen doen om mijn steentje bij te dragen aan de samenl... Lees meer
 • Profielfoto van Cornel

  Aanbod van Cornel

  Geplaatst door Cornel
  Ben eerder vrijwilliger bij Zuidwijck en heb weer tijd over en kan ik mijn rijervaring met de rolstoelbus op pijl houden. Tevens heb ik weer contact met de ouderen. Ga daar over een paar jaar ook onde... Lees meer
 • Profielfoto van Chantal

  Aanbod van Chantal

  Geplaatst door Chantal
  Ik hou van mensen helpen. Het is een plezier te ondersteunen. Lees meer
 • Profielfoto van Merel

  Aanbod van Merel

  Geplaatst door Merel
  Ik zou me graag beschikbaar willen stellen om mensen die hulp nodig hebben hulp te bieden. Het kan op verschillende gebieden zijn maar ik heb het meeste ervaring op sociaal gebied. Iets leuks doen met... Lees meer
 • Profielfoto van Annemieke

  Aanbod van Annemieke

  Geplaatst door Annemieke
  In deze gekke tijd zou ik graag willen helpen als iemand daar behoefte aan heeft! Lees meer
 • Profielfoto van Marjolijn

  Aanbod van Marjolijn

  Geplaatst door Marjolijn
  Ik wil graag mensen contactloos helpen die zelf het huis niet uit kunnen ivm corona. Ik heb geen auto dus het gaat om kleine boodschappen. Terugbetaling via Tikkie. Ik ben doordeweeks in de middagen b... Lees meer
 • Profielfoto van Danique

  Marketing/Communicatie ondersteuning

  Geplaatst door Danique
  Tijdens deze coronacrisis zou ik graag mijn kennis en kunde op het gebied van marketing/communicatie in zetten voor een goed doel. Ik kan goed schrijven en heb kennis van social media. Heb jij hulp no... Lees meer
 • Profielfoto van Danique

  Aanbod van Danique

  Geplaatst door Danique
  Ik ben goed in organiseren, overzicht houden en enthousiasmeren. Het lijkt mij mooi om deze kwaliteiten in te kunnen zetten voor iemand/mensen die hulp kunnen gebruiken in deze uitdagende tijden. Ik w... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.