Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Tim

  Hulp bij computer

  Geplaatst door Tim
  Een computer of tv die niet (meer) werkt? Laat het weten, ik probeer het graag op te lossen. Lees meer
 • Profielfoto van Henk

  Aanbod van Henk

  Geplaatst door Henk
  Ik geef les in het Officepakket, mn Excel. Verder heb ik een rijbewijs en ruim 40 jaar rijervaring. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 413 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Sibylle

  Aanbod van Sibylle

  Geplaatst door Sibylle
  Ik ben Sibylle, ik ben 31 jaar oud en woon in Leiden. Na 2 jaar bezig te zijn geweest met mijn herstel ben ik klaar om langzaamaan weer te beginnen met een paar uurtjes per week iemand ergens mee onde... Lees meer
 • Profielfoto van Hester

  Aanbod van Hester

  Geplaatst door Hester
  Hi, ik ben Hester en ik ben 22 jaar oud. Afgelopen januari heb ik mijn bachelor filosofie afgerond aan de Universiteit Leiden. Ik ben ontzettend enthousiast om anderen te kunnen helpen! Lees meer
 • Profielfoto van Tabarak

  Aanbod van Tabarak

  Geplaatst door Tabarak
  Ik zou het enorm leuk vinden om mensen te helpen en ondersteunen met dingen die ze niet zelf kunnen of extra hulp bij nodig hebben. Ik ben sociaal ingesteld en vind sociaal contact erg belangrijk. Ver... Lees meer
 • Profielfoto van Suzanne

  Aanbod van Suzanne

  Geplaatst door Suzanne
  In deze roerige tijden wil ik graag mensen helpen die een extra handje kunnen gebruiken! De studie laat even op zich wachten dus heb tijd over voor boodschappen/andere klusjes! Lees meer
 • Profielfoto van Renee

  Aanbod van Renee

  Geplaatst door Renee
  Ik wil al voor een langere tijd vrijwilligerswerk doen, alleen heb ik nooit de tijd ervoor gehad om dat op een regelmatige basis te kunnen doen. Ik rond dit jaar mijn bachelor af en i.v.m. de corona-c... Lees meer
 • Profielfoto van Heba

  Aanbod van Heba

  Geplaatst door Heba
  Ik wil graag iets voor de samenleving in Nederland doen! Ik kan goed met mesnen omgaan en Ik wil ze ook graag helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Iris

  Aanbod van Iris

  Geplaatst door Iris
  We zijn een jong gezin met 2 kindjes (2 en 4 jaar) met ouders die beide in de ontwikkelingshulp werken. We vinden het belangrijk dat onze kindjes ook kennis maken met andere culturen en zouden het leu... Lees meer
 • Profielfoto van Gunay

  Aanbod van Gunay

  Geplaatst door Gunay
  Ik ben hoofdagent geweest. ik ben afgekeurd wegens medische en wil wat te doen hebben Lees meer
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.