Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Reena

  Aanbod van Reena

  Geplaatst door Reena
  Be Happy Lees meer
 • Profielfoto van Lineke

  Aanbod van Lineke

  Geplaatst door Lineke
  Ik ben 71 jaar en oma. Ik wil gezelschap zijn, een wandelingetje en een verzetje bezorgen aan een oude eenzame dame. In de middag, 1 keer per week. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 413 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Wissem

  Zoeken taalmaatje via Skype of Messenger..

  Geplaatst door Wissem
  Beste vrijwilligerswerk, Ik ben op zoek naar iemand die met wie nederlands kan spreken en mijn taalniveau verbeteren (taalmaatje) want zonder de taal je heeft geen sociale leven. En gezien de huidig... Lees meer
 • Profielfoto van Lars

  Aanbod van Lars

  Geplaatst door Lars
  Ik heb 5 jaar lang als sales en marketing manager gewerkt en in januari bewust de stap gemaakt om me te gaan heroriënteren op de arbeidsmarkt en wat me echt gelukkig maakt, niet wetende (uiteraard) da... Lees meer
 • Profielfoto van Rosemijn

  Aanbod van Rosemijn

  Geplaatst door Rosemijn
  Hallo! Ik ben 19 jaar en studeer pedagogiek en de pabo. Ik zou graag hulp aanbieden voor kinderen (met of zonder een diagnose) die gezelschap/huiswerkbegeleiding/een luisterend oor kunnen gebruiken. Lees meer
 • Profielfoto van Bianca

  Aanbod van Bianca

  Geplaatst door Bianca
  Als u naar aanleiding van het Corona virus hulp nodig hebt, kan ik helpen met: - Boodschappen doen en afleveren - De hond uitlaten - Een maaltijd voor de deur afleveren - Urgente klusjes, zoals ... Lees meer
 • Profielfoto van Franziska

  Aanbod van Franziska

  Geplaatst door Franziska
  Ik ben gezond en heb op dit moment tijd over. Ik werk overdag thuis, maar ben beschikbaar voor een praatje of hulp bij boodschappen en dergelijke. Lees meer
 • Profielfoto van Gerard

  Aanbod van Gerard

  Geplaatst door Gerard
  Ik bied graag mijn hulp aan wanneer ik vermoed dat mijn inspanning iemand kan helpen, voornamelijk omdat een beetje hulp meestal wel gewaardeerd wordt. In deze tijden van coronamaatregelen wil ik ook ... Lees meer
 • Profielfoto van Ton

  Aanbod van Ton

  Geplaatst door Ton
  Vervoer in mijn auto; boodschappen, kleine klussen Lees meer
 • Profielfoto van Mia

  Aanbod van Mia

  Geplaatst door Mia
  Ik benader u omdat ik graag als helpende in de ouderenzorg aan het werk wil gaan. Ik ga graag met mensen om en heb altijd al meer met of voor oudere mensen willen doen. Denk dat dit komt omdat ik ... Lees meer
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.