Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Carolien

  Aanbod van Carolien

  Geplaatst door Carolien
  Ik hou van buiten zijn en met de handen uit de mouwen de grond in zodat alles mooi kan groeien en bloeien. Ik help graag een ander om ook hiervan te genieten Lees meer
 • Profielfoto van Hanneke

  Samen taal leren/creatief bezig zijn, vluchtelingenondersteuning

  Geplaatst door Hanneke
  Samen taal leren kreabea dingen doen Gasten ontvangen vluchtelingen ondersteunen Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 413 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Wim

  Aanbod van Wim

  Geplaatst door Wim
  Ik wil iets doen voor mensen die vanwege de corona de deur niet meer uit willen of kunnen en hulp nodig hebben. Ik kan je helpen met kleine klussen, boodschappen, vervoer en ICT problemen. Lees meer
 • Profielfoto van Denice

  Aanbod van Denice

  Geplaatst door Denice
  Ik heb ervaring met ouderen ( o.a huishoudelijke hulp libertas) en heb me altijd al meer willen inzetten voor ouderen. vooral voor ouderen die eenzaam zijn zou ik graag een licht puntje in hun dag z... Lees meer
 • Profielfoto van NJ                Van

  Aanbod van NJ Van

  Geplaatst door NJ Van
  Ik ben Lidy, niet praktiserend logopediste. Ik vind communicatie, in welke vorm dan ook, een belangrijke levensbehoefte. Ik houd erg van lezen, muziek, musea bezoeken. Ik leg gemakkelijk contact. Ik k... Lees meer
 • Profielfoto van Levon

  Aanbod van Levon

  Geplaatst door Levon
  Sorry for my English, I am a PhD student at Leiden University, and I would be helpful to the community I became part of. Lees meer
 • Profielfoto van Anna

  Aanbod van Anna

  Geplaatst door Anna
  Hoi! Ik ben Anna. Ik wil me graag inzetten om andere mensen te helpen. Mijn moeder komt uit het buitenland en daarom weet ik hoe moeilijk het kan zijn om aan te komen in Nederland. Daarom wil ik g... Lees meer
 • Profielfoto van Seyyed Abbas

  Aanbod van Seyyed Abbas

  Geplaatst door Seyyed Abbas
  Op dit moment heb ik wat vrije tijd om aan goede doelen te besteden. Ik ben vooral geïnteresseerd in ICT(computer) werk. Lees meer
 • Profielfoto van Ajaya

  Aanbod van Ajaya

  Geplaatst door Ajaya
  Het leuke aan vrijwilligers werk is dat je het enkel doet omdat het doen fijn en leuk is en niet omdat je iets terug verwacht. Dus per definitie leef je meer in het moment en dat vind ik heel waardevo... Lees meer
 • Profielfoto van Ashley

  Aanbod van Ashley

  Geplaatst door Ashley
  Ik ben een voltijd vrijwilligster voor mijn kerk en ik help andere mensen graag. Ik kan alles doen behalve oppassen en vervoer! Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.