Direct naar de inhoud van deze pagina

Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Wim

  Nakijken Nederlandse werkstukken op taal- en stijlfouten

  Geplaatst door Wim
  Ik kijk je Nederlandse werkstukken na op taal- en stijlfouten, corrigeer ze en geef je tips ter verbetering. Van vmbo-niveau tot en met universitair niveau. Uitsluitend aanleveren per mail in Word. Lees meer
 • Profielfoto van Carmen

  Aanbod van Carmen

  Geplaatst door Carmen
  Voor mij voelt het goed om anderen te helpen, waardoor ik ook anderen leer kennen. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 181 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Raymond

  Culturele uitstapjes

  Geplaatst door Raymond
  Wij gaan om de week op woensdagmiddag met een clubje mensen op stap om musea en dergelijke te bezoeken. We gaan meestal op stap in Leiden, soms elders. Op dit moment zoeken we nieuwe leden. Lees meer
 • Profielfoto van Christian

  Aanbod van Christian

  Geplaatst door Christian
  Hoi Mijn naam is Christian ik ben een alleenstaande man en wil derhalve best iets voor mijn omgeving betekenen. Alleen is ook maar alleen ! Lees meer
 • Profielfoto van Joop

  Aanbod van Joop

  Geplaatst door Joop
  Ik zou graag mensen willen ontmoeten om in de weekenden wat leuks mee te ondernemen. Ik weet uit ervaring dat het vooral in de weekenden soms lastig is om de dag invulling te geven. Ik ben een alleens... Lees meer
 • Profielfoto van Ronaldo

  Aanbod van Ronaldo

  Geplaatst door Ronaldo
  Ik wil graag mensen helpen en ik heb daar nu de tijd voor omdat ik zelf in de ziektewet zit. Fulltime werken is niet mogelijk maar ik wil mezelf graag nuttig maken. Daarnaast vind ik waardering krijge... Lees meer
 • Profielfoto van Tim

  Hulp bij computer

  Geplaatst door Tim
  Een computer of tv die niet (meer) werkt? Laat het weten, ik probeer het graag op te lossen. Lees meer
 • Profielfoto van Brian

  Aanbod van Brian

  Geplaatst door Brian
  Ik wil meer onder de mensen komen, in .In mijn huidige leven ontmoet ik niet veel nieuwe mensen en probeer dus middels deze weg mijn wereld te vergroten ;) Lees meer
 • Profielfoto van Luis

  Aanbod van Luis

  Geplaatst door Luis
  Hi, I am new to Leiden, and I am willing to give some time to others, as well as meeting new people! Lees meer
 • Profielfoto van Milan

  Aanbod van Milan

  Geplaatst door Milan
  Iets voor iemand anders doen of iets voor iemand betekenen maakt mij blij en die persoon ook. Met vrijwilligerswerk hoop ik dit vaker te kunnen doen. Compassie vind ik erg belangrijk. =] Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.