Direct naar de inhoud van deze pagina

Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Jan

  Aanbod van Jan

  Geplaatst door Jan
  Heb veel tijd over waarmee ik iets nuttigs wil doen, iets voor de samenleving wil doen. Lees meer
 • Profielfoto van Wybo

  Aanbod van Wybo

  Geplaatst door Wybo
  Maak de wereld groter dan jezelf! Vrijwilligerswerk is voor mij een ideale en praktische manier om concreet inhoud te geven aan de springlevende slogan 'de maatschappij dat zijn wij...'! Mijn vo... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 181 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Caroline

  Aanbod van Caroline

  Geplaatst door Caroline
  Ik werk als leidinggevende van een secretariaat bij een uitgever. Eerder heb ik een NLP opleiding gevolgd en ik wil graag naar een andere baan waarin coaching en het meer in contact staan met mensen v... Lees meer
 • Profielfoto van A Jalil

  Aanbod van A Jalil

  Geplaatst door A Jalil
  Ik vind leuk voor íemand te doen en helpen op het wekand Lees meer
 • Profielfoto van Linda

  Instalatie Tele2 tv

  Geplaatst door Linda
  ik heb een instalatie pakket ontvangen van TELE2 voor de TV ( door een overstap) Maar weet niet hoe ik hem moet instaleren ! En een monteur is te duur Ik wordt aangesloten op 31 mei !!! Wie kan... Lees meer
 • Profielfoto van René

  Aanbod van René

  Geplaatst door René
  Ik bied me aan als vrijwilliger voor huishoudelijk klusjes .,Max 12 uur per week Lees meer
 • Profielfoto van Darryl

  Aanbod van Darryl

  Geplaatst door Darryl
  Hallo, Wij zijn met een groep verstandelijke beperkten mensen op zoek naar tuin- en groenwerkzaamheden. Dit zou voor ons een goede dagbesteding zijn en voor jullie een behoefte de vervuld kan worde... Lees meer
 • Profielfoto van Brenda

  Aanbod van Brenda

  Geplaatst door Brenda
  Ik heb veel tijd en wil me graag nuttig maken. Ik ben ook wel heel veel alleen en kan wel wat gezelschap en input gebruiken. Praktisch ben ik met veel nuttige kwaliteiten (vegetarisch koken, klussen, ... Lees meer
 • Profielfoto van Erik

  Samen wandelen, kletsen of plaatje draaien?

  Geplaatst door Erik
  Ik vind het leuk om voor mensen klaar te staan. Bijvoorbeeld samen wandelen, kletsen of een plaatje draaien. Lees meer
 • Profielfoto van Susan

  Aanbod van Susan

  Geplaatst door Susan
  Ik vind het belangrijk om anderen te helpen, omdat de wereld dan een klein beetje beter wordt, en je er zelf vaak ook nog wat van leert. Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.