Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Yvonne

  Aanbod van Yvonne

  Geplaatst door Yvonne
  Ik heb de tijd en een auto en ben niet afhankelijk van huisgenoten. In deze tijd van Corona hebben mensen elkaar nodig. Lees meer
 • Profielfoto van Ria

  Aanbod van Ria

  Geplaatst door Ria
  Mijn dagen zijn normaal gevuld met 4 verschillende vrijwilligerswerk en veel sporten. Dit is allemaal weggevallen., nu wil ik meehelpen tijdens de crisis. Ik wil graag praktische hulp geven. Foto lukt... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 413 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Ronald

  Aanbod van Ronald

  Geplaatst door Ronald
  Normaal ben ik degene die thuis kookt. Ik kan makkelijk wat extra koken. Verder ben ik redelijk goed met computers en electronica. Ik heb een auto dus kan altijd ergens heen rijden. Ik werk vanuit hui... Lees meer
 • Profielfoto van Harry

  Netwerk uitbreiden door anderen te helpen

  Geplaatst door Harry
  Ik heb volop tijd om af en toe of regelmatig iets voor iemand anders te doen. Het hoeft niet, maar het zou prettig zijn als zo mijn netwerk groter wordt. Mijn hobby's zijn onder andere: cultuur, sch... Lees meer
 • Profielfoto van Inger

  Klaar met studie, genoeg vrije tijd om te helpen!

  Geplaatst door Inger
  Ik ben klaar met mijn studie en wil mijn vrije tijd graag op deze manier invullen. Ik ben dus flexibel qua tijden en ook qua werkzaamheden. Lees meer
 • Profielfoto van Marieke

  Aanbod van Marieke

  Geplaatst door Marieke
  Ik doe graag boodschappen of kook een maaltijd voor iemand die dat zelf niet kan. Mag ook voor grotere groepen! Verzorgingshuis bv kan/mag ook. Laatste in verband met Corona, andere aanbod is blijvend... Lees meer
 • Profielfoto van Karin

  Aanbod van Karin

  Geplaatst door Karin
  Ik wil graag iemand helpen in deze lastige periode. Ik zit zelf veel thuis nu en heb tijd over! Lees meer
 • Profielfoto van Christian

  Aanbod van Christian

  Geplaatst door Christian
  Ik heb een periode een hond uitgelaten ; en ik zou graag weer iets met een hond willen gaan doen. Ik vind het heerlijk om wandelingen te maken door Cronesteyn of zoiets dergelijks ! Lees meer
 • Profielfoto van Marron

  Aanbod van Marron

  Geplaatst door Marron
  Ik word er blij van als ik een ander kan helpen. Dus is het ook in mijn eigen voordeel. Verder wil ik graag wat levenservaring opdoen buiten mijn eigen comfortabele bubble. Vooral veel verschillende ... Lees meer
 • Profielfoto van Melissa

  Aanbod van Melissa

  Geplaatst door Melissa
  Ik zou graag iets voor een ander willen doen omdat ik het erg leuk vindt om andere mensen te helpen. Daarnaast zou ik ook meer ervaring willen opdoen in vrijwilligerswerk. Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.