Direct naar de inhoud van deze pagina

Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Maartje

  Aanbod van Maartje

  Geplaatst door Maartje
  Heb je hulp nodig bij je sollicitatie? Zoek je iemand die eens met je wil meedenken over de manier waarop je bepaalde dingen aanpakt in je werk, met je gezin, of in je dagelijks leven? Ik denk graag e... Lees meer
 • Profielfoto van Bert

  Aanbod van Bert

  Geplaatst door Bert
  Hallo. Ik ben Bert 27 jaar en woonachtig in leiden zuid west. Ik wil graag de oudere mensen helpen om weer beetje bij beetje terug te krabbelen in de maatschappij. Ook wil ik mijn positieve ka... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 181 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Lineke

  Aanbod van Lineke

  Geplaatst door Lineke
  Ik ben 71 jaar en oma. Ik wil gezelschap zijn, een wandelingetje en een verzetje bezorgen aan een oude eenzame dame. In de middag, 1 keer per week. Lees meer
 • Profielfoto van Vanessa

  Aanbod van Vanessa

  Geplaatst door Vanessa
  Het lijkt mij leuk om iets terug te doen voor iemand anders. Bijvoorbeeld boodschappen doen en oppassen. Lees meer
 • Profielfoto van Chiara

  Aanbod van Chiara

  Geplaatst door Chiara
  Ik wil graag mensen helpen, het liefst ouderen. Ik heb zelf geen familie in leiden en daarom wil ik graag gezelschap geven aan mensen in dezelfde situatie Lees meer
 • Profielfoto van Victor

  Aanbod van Victor

  Geplaatst door Victor
  After my job and my study I still have some free time to spend helping others, especially when it`s about: a visit to the doctor, translating letters, helping with homework, walking a dog, helping you... Lees meer
 • Profielfoto van Jorinde

  Aanbod van Jorinde

  Geplaatst door Jorinde
  Ik zou graag iets voor een ander willen betekenen omdat ik tijdelijk door omstandigheden thuis ben komen te zitten, maar realiseer dat ik niet de muren op mij af wil laten komen. (Zelf 8 jaar werkzaam... Lees meer
 • Profielfoto van Chantal

  Aanbod van Chantal

  Geplaatst door Chantal
  Ik hou van mensen helpen. Het is een plezier te ondersteunen. Lees meer
 • Profielfoto van Arie

  Aanbod van René

  Geplaatst door Arie
  Ik heb graag mensen die het nodig hebben .schoonmaak boodschappen of grote schoonmaak na lange ziekte . Afstand is bespreekbaar . Laat maar een bericht achter wat u wilt Lees meer
 • Profielfoto van Mendy

  Aanbod van Mendy

  Geplaatst door Mendy
  Ik houd erg van koken en samen eten. Daarom bied ik samen met anderen elke zondag Soep aan de Singel aan. Een plek waar je gratis kan komen lunchen, je verhaal kwijt kan en lekker jezelf mag zijn. Kom... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.