Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Didy

  Aanbod van Didy

  Geplaatst door Didy
  Ik heb tijd over en ik wil graag wat nuttigs te doen hebben. Honden uitlaten vind ik erg leuk omdat ik ook in beweging kom en lekker buiten ben.. Iemand met zijn onderzoek helpen ook ; ik weet hoe moe... Lees meer
 • Profielfoto van Sydney

  Aanbod van Sydney

  Geplaatst door Sydney
  Als student in Leiden, heb ik op dit moment niet veel verplichtingen. Ik wil heel graag mijn vrije tijd indelen met mensen helpen, op de manieren die ik kan. Iemand helpen een taal te leren of een sol... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 413 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Michel

  Aanbod van Michel

  Geplaatst door Michel
  Ik wil heel erg graag wandelen met iemand en na afloop een kopje thee of koffie met mij gaan drinken om wat af te vallen Lees meer
 • Profielfoto van Rayan

  Leids Steunloket Migranten

  Geplaatst door Rayan
  Kent u iemand die worstelt met stapels brieven? Kent u een Arabisch talige migrant en heeft u juridische of maatschappelijke problemen? Begrijpt de brieven van de overheid niet? Loopt het tegen adm... Lees meer
 • Profielfoto van Simon

  Aanbod van Simon

  Geplaatst door Simon
  Ik ben in de luxepositie dat ik (nog) niets mankeer en handig ben op de computer (was mijn werk) en veel geklust heb. Daarmee hoop ik anderen te kunnen helpen. (In de zomermaanden zal ik regelmatig ... Lees meer
 • Profielfoto van Vanessa

  Hulp aangeboden: Boodschappen en oppassen

  Geplaatst door Vanessa
  Het lijkt mij leuk om iets terug te doen voor iemand anders. Bijvoorbeeld boodschappen doen en oppassen. Lees meer
 • Profielfoto van Margaret

  Aanbod van Margaret

  Geplaatst door Margaret
  Hallo, Ik ben Margaret en ik woon in Leiden met 2 katten. Ik kan helpen rond huis, met dieren of tuin. Ik ben een vrolijk en praktisch persoon :) Lees meer
 • Profielfoto van Baowei

  Aanbod van Baowei

  Geplaatst door Baowei
  Vooral in deze tijd van het jaar is het belangrijk om elkaar te kunnen steunen. Ik hoop u graag te kunnen helpen Lees meer
 • Profielfoto van Jaap

  Aanbod van Jaap

  Geplaatst door Jaap
  Sinds een maand ben ik weer voltijd aan het werk, dus mijn tijd is weer een stuk schaarser! Maar ik oefen nog altijd graag mijn hobbies uit, het tekenen van cartoons of illustraties, dus als ik daarme... Lees meer
 • Profielfoto van Danny

  Zoek leuk man of vrouw

  Geplaatst door Danny
  Wil graag nieuwe mensen leren kennen Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.