Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Quintine

  Aanbod van Quintine

  Geplaatst door Quintine
  Graag wil ik helpen door middel van koken. De opleiding tot "basis kok" volg ik, maar ik heb momenteel geen werk en zou graag mijn tijd willen inzetten om anderen te kunnen helpen Lees meer
 • Profielfoto van Rashaad

  Aanbod van Rashaad

  Geplaatst door Rashaad
  Hallo mensen, de reden dat ik mijzelf wil inzetten voor anderen is; ik wil graag mensen hulp bieden die dat nodig hebben. Een extra steun of extra hulp is voor iedereen fijn, en als ik degene ben die ... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 413 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Brigit

  Aanbod van Brigit

  Geplaatst door Brigit
  Hallo ik ben Brigit en ben beschikbaar voor een paar uurtjes om samen te wandelen of te fietsen. Heb je zin om samen iets te ondernemen dan mag je altijd bellen. Lees meer
 • Profielfoto van Mirthe

  Aanbod van Mirthe

  Geplaatst door Mirthe
  Momenteel studeer ik psychologie aan de Universiteit van Leiden, en ben sinds dit jaar ook woonachtig hier. Ik wil me graag inzetten voor anderen die het minder hebben. Ik denk dat daar in deze rare t... Lees meer
 • Profielfoto van Charlotte

  Aanbod van Charlotte

  Geplaatst door Charlotte
  Ik ben net afgestudeerd en wil heel graag helpen! Waarschijnlijk heb ik pas vanaf 1 september werk, dus tot die tijd ben ik nagenoeg fulltime beschikbaar; mensen, dieren en/of natuur help ik graag:) Lees meer
 • Profielfoto van Imme

  Aanbod van Imme

  Geplaatst door Imme
  Ik ben een studente Psychologie in Leiden. Daarnaast heb ik een baantje in de horeca. Deze ‘acticiteiten’ zijn beide weggevallen voor mij, waardoor ik veel tijd overheb. Ik hoop iemand anders in deze ... Lees meer
 • Profielfoto van Svenja

  Aanbod van Svenja

  Geplaatst door Svenja
  Als geneeskundestudent zou ik graag een steentje bij willen dragen aan mensen die hulp nodig hebben! Lees meer
 • Profielfoto van Ruud

  Aanbod van Ruud

  Geplaatst door Ruud
  Ik heb door de corona crisis meer dan voldoende tijd om iets voor een ander te doen. Ik ben student op de International school of Hospitality in Den Haag en ik wil graag samen met een vriend mensen di... Lees meer
 • Profielfoto van Anique

  Aanbod van Anique

  Geplaatst door Anique
  Deze periode heb ik tijd om een helpende hand te geven met praktische zaken. Bijvoorbeeld boodschappen doen voor iemand die nu de deur niet uit wil of kan, of nu overuren draait. Ook b.v. met (huiswer... Lees meer
 • Profielfoto van Femke

  Aanbod van Femke

  Geplaatst door Femke
  Ik ben student en heb een beetje tijd over! Ik studeer geneeskunde, dus heel veel tijd is het niet, maar ik zet graag mijn sociale, medische en gewoon alledaagse vermogens in om mensen die het nu extr... Lees meer
1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.